6 garderobes iezīmes, pēc kurām pūlī var pazīt bagātu dāmu

Mūsu galvās ir iesēdies stereotipisks bagātās sievietes tēls: dabīgs kažociņš, daudz rotaslietu un augstpapēžu kurpes, uz kurām viņa neveikli soļo no automašīnas līdz skaistuma centram.

Es nestrīdos, šādi kadri joprojām ir sastopami, bet lielākoties tie sēž un kaut ko skaļi diskutē Vecrīgas kafejnīcās. Jo turīgi cilvēki, kas paši visu sasnieguši, arvien biežāk dod priekšroku minimālismam un saprātīgam patēriņam.

Viņi ir pilnībā pārliecināti par sevi, tāpēc viņiem nav nepieciešams ģērbties kā Ziemassvētku eglīte, lai paaugstinātu savu statusu. Un galvenais ir tas, ka šādas dāmas joprojām strādā, kas nozīmē, ka viņu apģērbam jābūt ērtam.

Galu galā Koko Šanele teica:

Lielākā daļa sieviešu ģērbjas vīriešiem un vēlas, lai viņus apbrīnotu. Bet viņām ir arī jāspēj pārvietoties, iekāpt mašīnā, nelaužot šuves! Apģērbam jābūt dabiskai formai.”

Tātad mēs esam noskaidrojuši, ka sieviete ar naudu mīl sevi un noteikti necietīs diskomfortu. Tāpēc atpazīt viņu pūlī nav nemaz tik viegli, jo uz ielas ir arvien vairāk cilvēku, kas seko tendencēm un ģērbjas skaisti. Tomēr joprojām ir dažas detaļas, kas izdala dārgu un statusa lietu. Un es jums pastāstīšu par 6 no tām.

Perfekts piegriezums atbilstoši figūrai

Bagātas sievietes, protams, seko apģērbu tendencēm. Taču viņas pērk tikai to, kas viņām der un ko ir piemēroti valkāt konkrētajā gadījumā. Tas nozīmē, ka biznesa žaketēm nav superplato plecu.

Viņi var atļauties individuālu šūšanu pēc pasūtījuma ar daudzām pielaikošanas sesijām, tāpēc apģērbs vienmēr perfekti pieguļ.

Sievietēm ar zemiem ienākumiem nav šādu iespēju, tāpēc visas svara svārstības ir skaidri redzamas apģērba piegājienā. Un pēc veca ieraduma viņas joprojām dodas uz tirgu, kur viss tiek šūts pēc standarta figūrām, neņemot vērā individuālās īpatnības.

Viņi ir ģērbušies atbilstoši laika apstākļiem

Manuprāt, šeit tas ir acīmredzami. Sieviete ar naudu var nopirkt katram tēlam atsevišķu jaku un apavus. Bet izšķiroša nozīme ir arī sadarbībai ar stilistu, jo kompetenta kapsula ir izeja tām, kuras nevēlas ilgi domāt, ko ar ko kombinēt.

Tie, kam finanses nav tik labas, ziemā bieži valkā apavus bez kažoka, kas slīd un tas ir manāms.

 

Tomēr tās pat vēl nav galvenās pazīmes. Galvenās pazīmes sekos raksta otrā daļā!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment